Smag på fem slags sild, imens Carolinekoret synger sømandssange på kajen
Det bliver en helt særlig oplevelse denne søndag på Svendborg havn, når Kulinarisk Sydfyn inviterer på 'Sildebord og Carolinekor' sammen med Restaurant Svendborgsund og Restaurant Hotel Ærø.
Vi dækker op ved langborde på kajen, hvor skibet Caroline S har sin faste plads.
Menu
Restaurant Svendborgsund serverer:
- Gammeldags modnet matjes sild med kold kartoffelsalat, mayo rørt med karry, hakket rødløg, spidskål og ærter med kogt æg på toppen
- Sild marineret i mørk øl fra Ørbæk bryggeri med jordbær kompot, kapers og dild, toppet med urter
Restaurant Ærø serverer:
- Sild med havtorn og fynsk gin med råmarinerede brombær og syltede rødløg
- Lakserøget sild, rogncrème med æg og lakserogn samt friterede kapers
Kulinarisk Sydfyn serverer:
- Sild marineret i fynsk Ingrid Marie brændevin med æble/løgkompot, peberrodscreme og sprødt rugbrød
225,- kr. pr. person for hele menuen
Stor tak til TENAX Sild og Fonden for Fynske Bank, der støtter arrangementet.