– med Kulinarisk Sydfyn og 105 Bar&Køkken på Skaarupøre Vingård.
Fredag i Kristi Himmelfartsferien dækker vi op med langborde mellem vinrankerne på Skaarupøre Vingård.
To kokke står i hver sin ende af vinrækkerne med hver deres brændefyrede grill og serverer seks retter på skift, der tager udgangspunkt i årstidens lokale råvarer:
MENU
1) Røget makrel og grillet spidskål, radiser, karse og kerner
2) Grillet asparges med græsæg og vinaigrette
3) Souffle af sommerbuk med druer i tre stadier
4) Nye kartofler med romesco og grillet blæksprutte
5) Grillet svinebryst fra Høkildegård med ramsløgssennep, honning, lokal æblemost, bagte og grillede løg
6) Rabarber crumble med fuldfed creme fraiche
Kokkene er Christian Tørring fra 105 Bar&Køkken og Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn.
Der vil være mulighed for at købe både most og de vine, der er dyrket på stedet – og få en snak med vingårdens nye ejere om, hvordan de dyrker vinen med respekt for naturen.
395,- pr. peron
Arrangementet afholdes i anledning af Geoparkdage 2025 og er støttet af Fonden for Fynske Bank.
Køb billet