Sidste lørdag i februar er dagen, hvor restauratører fra Svendborg og omegn dyster om, hvem der laver årets bedste suppe. Og du kan være med til at afgøre det.
Reglerne er enkle:
Ved indgangen til Rundbuehallen får du en ske, som du skal bruge til at smage på alle supperne.
Hos hver restauratør får du en lille skål suppe, og hvis du har lyst, kan du notere din vurdering i det menukort, som du har fået ved indgangen.
Når du har været hele raden rundt og smagt på alle supperne, er det tid til at afgive din stemme.
Det gør du ved at afleverer din ske i opvaskebaljen med navnet på den restauratør, der efter din mening har lavet den bedste suppe.
Sidst på dagen tæller vi alle skeerne sammen og kårer vi vinderen af den eftertragtede Suppesten.
Entréprisen er 150 kr. for voksne og 50 kr. for børn.
Det giver os mulighed for at give alle restauratører et tilskud til råvarer, så vi er sikre på, at der er suppe nok.