Kulinarisk Sydfyn
  • Fødevaremarkedet
  • Udstillere 2025
  • Kulinarisk kalender
  • Om Kulinarisk Sydfyn
  • Bliv medlem
  • Kontakt

Kulinariske oplevelser 2025

JANUAR
CREATE After Dark
  • 31. januar
CREATE After Dark
FEBRUAR
Suppens Dag 2025
  • 22. februar
Suppens Dag 2025
MARTS
Generalforsamling i Kulinarisk Sydfyn
  • 19. marts
Generalforsamling i Kulinarisk Sydfyn
MAJ
Kulinarisk kornmarked i Christiansmøllen
  • 25. maj
Kulinarisk kornmarked i Christiansmøllen
Grill & Vin i Geoparken
  • 30. maj
Grill & Vin i Geoparken
JUNI
Aspargesmiddag og åbent hus på Knabegaarden
  • 06. juni
Aspargesmiddag og åbent hus på Knabegaarden
Aspargesfrokost og åbent hus på Knabegaarden
  • 07. juni
Aspargesfrokost og åbent hus på Knabegaarden
Sildebord og Carolinekor
  • 22. juni
Sildebord og Carolinekor
Kulinarisk Sydfyns Fødevaremarked
  • 28. jun.
  • 29. jun.
Kulinarisk Sydfyns Fødevaremarked
Tangfrokost på kajen
  • 28. juni
Tangfrokost på kajen
JULI
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 22. juli
Kultur-Kulinarisk byvandring
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 24. juli
Kultur-Kulinarisk byvandring
AUGUST
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 05. august
Kultur-Kulinarisk byvandring
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 07. august
Kultur-Kulinarisk byvandring
DECEMBER
Jule-Fødevaremarkedet
  • 20. dec.
  • 21. dec.
Jule-Fødevaremarkedet
Suppens Dag 2025
Kulinarisk Sydfyn

Suppens Dag 2025

  • 22. februar   10.30 – 12.00
  • 22. februar   12.30 – 14.30

Det er dagen, hvor restauratører fra Svendborg og omegn dyster om, hvem der laver årets bedste suppe. Og du kan være med til at afgøre det.

Reglerne er enkle:
Ved indgangen til Rundbuehallen får du en ske, som du skal bruge til at smage på alle supperne.
Hos hver restauratør får du en lille skål suppe, og når du har smagt på alle supperne, er det tid til at afgive din stemme.
Det gør du ved at afleverer din ske i opvaskebaljen hos den restauratør, der har lavet den bedste suppe.
Sidst på dagen tæller vi alle skeerne sammen og kårer vinderen af den eftertragtede Suppesten.

Gratis adgang for medlemmer af Kulinarisk Sydfyn.

Ellers er entréprisen 150 kr. for voksne og 50 kr. for børn.

Det giver os mulighed for at give alle restauratører et tilskud til råvarer, så vi er sikre på, at der er suppe nok.



Rundbuehallen
Frederiksø 16E
5700 Svendborg

Mange tak for støtten

- det kunne ikke lade sig gøre uden

Fonden for Fynske Bank
Svendborg Kommune
Vores frivillige hjælpere
Halbergs Familiefond
SEAF Almennyttige Fond
SvendborgEvent
Elis
EU
LAG SØM
Østifterne
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med kulinariske nyheder og smagfulde oplevelser. Tilmeld dig her!

Tilmeldingen kunne ikke gennemføres. Prøv igen.
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Cookie- og privatlivspolitik

Cittaslow

Kulinarisk Sydfyn er en upolitisk forening, der i løbet af året arrangerer en lang række kulinariske oplevelser. Alle har de til formål at synliggøre de sydfynske råvarer, fødevareproducenter og madhåndværkere.

Navigation
  • Forside
  • Fødevaremarkedet
  • Udstillere 2025
  • Kulinarisk kalender
  • Bliv medlem
  • Kontakt
Kontor

Kulinarisk Sydfyn
Havnepladsen 2
5700 Svendborg

  • 6022 2782
  • kontakt@kulinarisksydfyn.dk
  • © 2025 Kulinarisk Sydfyn
  • Cookie- og privatlivspolitik
Website af Webtimisten
  • Fødevaremarkedet
    • Udstillere 2024
    • Praktisk information
    • Tilmelding til Fødevaremarkedet 2024
    • Udstillere 2025
    • Bliv udstiller 2025
  • Udstillere 2025
  • Kulinarisk kalender
  • Om Kulinarisk Sydfyn
  • Bliv medlem
    • Privat medlemsskab
    • Erhvervsmedlemsskab
  • Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt. Derudover giver de informationer om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre brugeroplevelsen. Cookies på hjemmesiden bruges primært til trafikmåling, indholdsoptimering og markedsføring. Læs mere

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Markedsføring