Kulinarisk Sydfyn
  • Fødevaremarkedet
  • Udstillere 2025
  • Kulinarisk kalender
  • Om Kulinarisk Sydfyn
  • Bliv medlem
  • Kontakt

Kulinariske oplevelser 2025

JANUAR
CREATE After Dark
  • 31. januar
CREATE After Dark
FEBRUAR
Suppens Dag 2025
  • 22. februar
Suppens Dag 2025
MARTS
Generalforsamling i Kulinarisk Sydfyn
  • 19. marts
Generalforsamling i Kulinarisk Sydfyn
MAJ
Kulinarisk kornmarked i Christiansmøllen
  • 25. maj
Kulinarisk kornmarked i Christiansmøllen
Grill & Vin i Geoparken
  • 30. maj
Grill & Vin i Geoparken
JUNI
Aspargesmiddag og åbent hus på Knabegaarden
  • 06. juni
Aspargesmiddag og åbent hus på Knabegaarden
Aspargesfrokost og åbent hus på Knabegaarden
  • 07. juni
Aspargesfrokost og åbent hus på Knabegaarden
Sildebord og Carolinekor
  • 22. juni
Sildebord og Carolinekor
Kulinarisk Sydfyns Fødevaremarked
  • 28. jun.
  • 29. jun.
Kulinarisk Sydfyns Fødevaremarked
Tangfrokost på kajen
  • 28. juni
Tangfrokost på kajen
JULI
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 22. juli
Kultur-Kulinarisk byvandring
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 24. juli
Kultur-Kulinarisk byvandring
AUGUST
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 05. august
Kultur-Kulinarisk byvandring
Kultur-Kulinarisk byvandring
  • 07. august
Kultur-Kulinarisk byvandring
DECEMBER
Jule-Fødevaremarkedet
  • 20. dec.
  • 21. dec.
Jule-Fødevaremarkedet
Tangfrokost på kajen
Kulinarisk Sydfyn

Tangfrokost på kajen

  • 28. juni   12.00 – 14.00

Glæd dig til en helt særlig frokostoplevelse, når den anerkendte kok Daniel Guldmann, der til daglig træner det danske kokkelandshold, tryller med tang sammen med Restaurant Vi To fra Svendborg og Havsmag fra Langeland.

Vi dækker op ved langborde på kajen og serverer fire retter med nordisk tang:

1)    Sejfilet i tangpesto på sprødt med peberrodssmør og rødbedecreme

2)    Syltede, grillede asparges med pocheret æg røget tanghollandaise og tangsalat

3)    Havtaske med smørmonteret svampe-tangbouillon på strengetang, hasselnødder og salturt. Dertil grillet salat med havsennepsvinaigrette

4)    Is med og uden tang fra Skarø Is, serveret med søde, fynske jordbær

250 kr. for hele menuen

Frokosten er et samarbejde med Interreg projektet Algae Food, der arbejder på at udbrede kendskabet til tang som en bæredygtig og velsmagende spise.

Køb billet


Kajen på Frederiksø
Svendborg Havn
5700 Svendborg

Mange tak for støtten

- det kunne ikke lade sig gøre uden

Fonden for Fynske Bank
Svendborg Kommune
Vores frivillige hjælpere
Halbergs Familiefond
SEAF Almennyttige Fond
SvendborgEvent
Elis
EU
LAG SØM
Østifterne
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med kulinariske nyheder og smagfulde oplevelser. Tilmeld dig her!

Tilmeldingen kunne ikke gennemføres. Prøv igen.
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Cookie- og privatlivspolitik

Cittaslow

Kulinarisk Sydfyn er en upolitisk forening, der i løbet af året arrangerer en lang række kulinariske oplevelser. Alle har de til formål at synliggøre de sydfynske råvarer, fødevareproducenter og madhåndværkere.

Navigation
  • Forside
  • Fødevaremarkedet
  • Udstillere 2025
  • Kulinarisk kalender
  • Bliv medlem
  • Kontakt
Kontor

Kulinarisk Sydfyn
Havnepladsen 2
5700 Svendborg

  • 6022 2782
  • kontakt@kulinarisksydfyn.dk
  • © 2025 Kulinarisk Sydfyn
  • Cookie- og privatlivspolitik
Website af Webtimisten
  • Fødevaremarkedet
    • Udstillere 2024
    • Praktisk information
    • Tilmelding til Fødevaremarkedet 2024
    • Udstillere 2025
    • Bliv udstiller 2025
  • Udstillere 2025
  • Kulinarisk kalender
  • Om Kulinarisk Sydfyn
  • Bliv medlem
    • Privat medlemsskab
    • Erhvervsmedlemsskab
  • Kontakt
Cookie- og privatlivspolitik

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt. Derudover giver de informationer om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre brugeroplevelsen. Cookies på hjemmesiden bruges primært til trafikmåling, indholdsoptimering og markedsføring. Læs mere

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Markedsføring