❌ ARRANGEMENTET ER UDSOLGT ❌
Sammen med Svendborg Turistforening inviterer Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn og Anita Lillevang fra Svendborg Museum på en kulinarisk og historisk byvandring gennem Svendborg.
På hvert af turens otte stop serverer Kulinarisk Sydfyn en smagsprøve, som Svendborg Museum krydrer med en fortælling fra Svendborgs farverige historie.
MENU
Torvet: Velkomst m. mousserende Æblevin fra Skårupøre Vingård og kikærtefritter med krydderier fra MayMays
Møllergade 6: Sæsonens lokale grønt
Gåsetorvet: Sild og sej i tangpesto fra Havsmag, serveret med sprødt
Maritimt Center/Honnørkajen: Medister med puré af gule ærter
Frederiksø: Svendbo, Fynbo og rygeost
Ribers Gaard: Kaffepunch
Bagergade: Sejlskibsøl fra Thurø Bryghus og "Brøddisk" med fedt og lokale pølser
Borgerforeningen: Smørkage og Ratafia fra Aqua Vitae
Turen kræver tilmelding på forhånd, og billetterne koster kr. 275,- pr. person.
Mødested: På Torvet ved Wessels trappe op mod Vor Frue Kirke.
Køb billet