Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn og Anita Lillevang fra Svendborg Museum fører an på en historisk og kulinarisk vandring i Svendborg.
Turen starter på Torvet, og på hvert af turens otte stop bliver der serveret en lokal specialitet, som krydres med en fortælling fra Svendborgs farverige historie.
MENU
Torvet: Kikærtesnacks og lokal cider
Møllergade: Ingridærter med sesamvinaigrette
Gåsetorvet: Sild og sej i tangpesto på ristet brød
Maritimt Center/Honnørkajen: Tovender med flæk
Frederiksøen: Svendbo-Fynbo-Rygeost
Ribers Gaard: Kaffepunch og lakridskonfekt
Bagergade: Fedtemadder med lokalt pålæg og lille ølsmagning
Borgerforeningen: Smørkage og Kirsebær Ratafia
Produkterne kommer fra følgende lokale producenter: MayMays-Svendborg Sennepsfabrik-Økomølleriet Kragegaarden-Havsmag-Wendorff-Høkildegaard-Valsemøllen-Hattesens Konfektfabrik-Slagterpigerne-Alpevejens Vildtpilleri-Svendborgsund Bryghus og Thurø Bryghus-Aqua Vitae Sydfyn.
Mødested: På Torvet ved Wessels trappe op mod Vor Frue Kirke.
275,- pr. person (Billetten købes i forvejen)
Køb billet